Particulier

Verplicht of verstandig?

Een woning met een dak van een 50 euro biljet

Sommige verzekeringen zijn verplicht gesteld door de overheid. Denkt u hierbij aan bijvoorbeeld de verplichte WA-verzekering voor uw auto, het bromfietskenteken en de basisverzekering voor ziektekosten. Toch is het niet verstandig om dergelijke verzekeringen zonder gedegen advies af te sluiten. De ene verzekeraar is immers de andere niet en u bent niet dezelfde peroon als uw buurman/vrouw. Wij werken samen met een groot aantal verzekeraars en kunnen dus een verzekeraar voor u uitzoeken welke het beste aansluit bij uw persoonlijke wensen en voorkeuren.

Daarnaast zijn er een aantal verzekeringen die zeer verstandig zijn om af te sluiten. Hierbij kunt u denken aan uw persoonlijke aansprakelijkheidsverzekering, uw woonhuis- of inboedelverzekering en bijvoorbeeld een rechtsbijstandverzekering. Alle mogelijke verzekeringen hier opsommen heeft ons inziens weinig nut, het gaat er immers om wat voor uw persoonlijke situatie geschikt is.
Graag zijn wij u behulpzaam in het samenstellen van een op maat gesneden verzekeringspakket. Ons uitgangspunt daarbij is ALTIJD uw situatie en het afdekken van risico’s die u persoonlijk niet kunt of wenst te dragen.

Een uitgebreide beschrijving van hetgeen u van ons mag en kunt verwachten kunt u nalezen in onze advieswijzer. Deze kunt u opvragen door hier te klikken.

Hofman Assurantiën. Gewoon vertrouwd!